Juustukuningate kingitus rõõmustab igaüht olemata soost ja vanusest - ideaalne kingitus äripartneritele ja kolleegidele!

Valmis kinkepakke leiab meie juustupoodides üle Eesti, aga kindlam on ikka ette tellida. Selleks on mitu võimalust:

  • Telli kingitus e-poes ja saa kätte enda valitud juustupoes. Valmistame kinkepaki tavaliselt järgmiseks tööpäevaks, aga kui soovid kindlaks kuupäevaks, siis vasta lihtsalt kinnituskirjale ja teata oma soov - teeme ära!
  • Telli kingitus e-poes ja toome/viime kulleriga kohale. Meie kullerteenuse partneriks on Cargobus, teenuse kvaliteet on olnud väga hea ning toimetamine hoolikas. 5 Eesti linna (Tallinn ja lähiümbrus, Tartu, Narva, Pärnu ja Viljandi) toimub tarne 1 tööpäevaga ning ülejäänud Eestis tuuakse pakku kohale 1-2 tööpäevaga.
  • Hulgitellimuse soove ootame aadressile kingitus@juustukuningad.ee või tel +372 56 983 583 (E-R 9-18). Hulgitellimustega oleme väga kogenud ja paindlikud. Paki saab mugavalt valida näidiste hulgast või paneme kingi sisu kokku Sinu maitsest lähtudes. Pakkimisel saame kasutada ka firma värve või logo-kleepse. Juustukuningate kingikoda suudab valmistada kinke igas koguses, olgu 10, 100 või 1000 kaupa.

Kinkepakkide tellimused, küsimused ja erisoovid: kingitus@juustukuningad.ee või +372 56 983 583 (E-R 9-18).