Toggle Nav
Minu ostukorv

Uudised

  1. Hakka ettevõtjaks koos Juustukuningatega!

    Meil on Sulle tore uudis, kui sul on soov alustada väikeettevõtlusega ja sulle meeldib Juustukuningate ärikontseptsioon. Me pakume võimalust alustada uhiuue juustupoega linnas, kus Juustukuningaid veel ei ole, samuti võime arutada võimalust võtta ettevõtjana üle mõni olemasolev kauplus.
    Loe edasi »
  2. Õnneks pole palju vaja – tükikest juustu ja head lugemist!

    Juustukuningatel on suur rõõm alustada koostööd kvaliteetajakirjaga Edasi. Sellel koostööl on väga loogiline ja maailmavaateline põhjus. Kliki ja loe Edasi. :)
    Loe edasi »
  3. Töö Viimsis: klienditeenindaja

    Pakume graafiku alusel 80% koormusega tööd Viimsi keskuse juustupoes klienditeenindaja ametikohal. Ootame tutvustust aadressile viimsi@juustukuningad.ee kohe või hiljemalt 27. augustil 2021.
    Loe edasi »
  4. Juustukuningate Stuudio

    Juustukuningate stuudios saab korraldada seltskondade juustukoolitusi või rentida ruume näiteks seminariks, õhtusöögiks, kunsti töötoaks, vastuvõtuks, koosolekuks, kokkamisõhtuks või peoks.
    Loe edasi »
  5. Small Talk ja suhtluskunst

    Muutuvas maailmas ja olenemata erialast on üha tähtsam olla meeldiv, meeldejääv ja mõjuv sõnumite esitaja. Suhtlusoskusi saab arendada. Seminaril räägime võimalustest ja praktiseerime läbi lihtsate ja lõbusate harjutuste, kuidas teadlikumalt sillutada tee sisuka ja hea dialoogini ning olla veenev esineja.
    Loe edasi »
  6. Töö Tallinnas: KLIENDITEENINDAJA

    Tule juustupoodi tööle! Saada oma CV aadressile kristiine_juhataja@juustukuningad.ee.
    Loe edasi »
  7. Vaata Juustukuningate e-poe telgitaguseid!

    Kullerteenus tööpäeviti üle Eesti. Emadepäeval, mis on pühapäeval, 10. mail, teevad meie kullerid samuti tööpäeva, et kõik emad oma tervituspakid kenasti kätte saaksid!
    Loe edasi »
  8. Jõulukingitused telli nüüd! 

    Juustukuningate kingitus rõõmustab igaüht olemata soost ja vanusest - ideaalne kingitus äripartneritele ja kolleegidele!
    Loe edasi »
  9. Juustude degustatsioon on tore kingitus endale ja sõbrale!

    Kingi endale ja sõbrale tore õhtu - osalemine Juustukuningate degustatsioonil! Meie juustuõhtud toimuvad väikeses seltskonnas (ca 10-12 inimest) ja asukohaks on uus ja avar Juustukuningate Stuudio. Vaata toiumisaegu ja soeta pilet, sest kohti on piiratud arv.
    Loe edasi »
Page