Siin on ajakirja Edasi asutaja Janeck Uibo tervitus juustusõpradele.

Meil on suur rõõm alustada koostööd Juustukuningatega. Sellel koostööl on väga loogiline ja maailmavaateline põhjus. Nii nagu juust, ei ole ka aeglast ajakirjandust pakkuv väljaanne Edasi mõeldud kugistamiseks, vaid nautimiseks. Küllap me kõik eelistame võimalusel pigem kvaliteeti kui kvantiteeti, seda nii sõprussuhetes kui asjades meie ümber. Loodame väga, et ajakiri Edasi kuulub Sinu jaoks sinna esimesse kategooriasse, teeme omalt poolt selleks parima.

Kutsun Sind ajakirjaga lähemalt tutvuma ja kui Sulle meie väljaanne meeldib, siis on Sul Juustukuningate kliendina võimalik juunikuu jooksul vormistada Edasi veebitellimus (Edasi Eksklusiiv=tasuline sisu veebis) 15%-lise soodustusega.

Kuidas soodustust kasutada?

1. Ava Edasi epood

2. Vali sobiv toode (soodustus 15% kehtib veebitellimusele 3, 6, 12 kuud ja paberajakirja aastakäikude komplektidele)

3. Enne tasumist, sisesta lahtrisse „Kupongi kood“ kood – > Juust15). 

4. Tellimus jõustub peale makse laekumist 48h jooksul ning saaja e-posti aadressile saadetakse sellekohane teavitus ja juhis sisselogimiseks.

 

Mis on Edasi?

Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Meediaväljaane, aga ka omamoodi haridusprojekt. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu¬majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat ajakirja, mis pakub nii sisulist kui esteetilist naudingut. Lugejate ja uuringufirma Kantar Emor tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootusele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis lihtsad, igapäevased asjad põnevaks. Edasi on üldhuviajakiri, peamised teemaplokid on: ühiskond, ettevõtlus, kultuur, elustiil, heaolu.


Loe Edasi toetajate ja lugejate kommentaare siit ja või vaata videot siit.

- "Mulle meeldib, et Edasi artiklid katavad väga laia spektrit: majandusest, välis- ja sisepoliitikast kuni loodusvaatluste ja kultuurikäsitlusteni. Puudub liigne päevakajalisus ja tekstid on piisavat süvenemist nõudvad ning kirjutajate poolt ka sügava pühendumusega loodud." (Elisabet Reinsalu)
- "Mulle meeldib, et Edasi toon on isegi keerulistel teemadel rääkides positiivne ja edasivaatav." (Priit Põldoja)
- “Edasi käivitab ausust, mitte intriigi. On asjade poolt, mitte vastu.” (Kristjan Järvi)
- “Edasis on raskesti seletatava, aga väga nauditava vimkaga lood.” (Agur Jõgi)
- “Minu meelest täidab Edasi sama rolli, mis oli Eesti Ekspressil 1980-ndate lõpus.” (Hardo Pajula)
- “Minu jaoks on Edasi kauaoodatud tõestus sellest, et ei vasta tõele, et kõik lugejad soovivad tarbida vaid kiiruudiseid, skandaalimaigulisi paljastusi või olla peibutatud provokatiivsetest pealkirjadest.” (Helen Sildna)


Edasi ilmub veebis iga päev (2-4 artiklit) ja 4x aastas paberkandjal (viimase numbri sisututvustuse leiab siit). Peale kinkeperioodi lõppu saate veebitellimust soovi korral pikendada tasuliste artiklite all oleva maksemooduli kaudu, paberajakirja tellimuse saate vormistada tellimiskeskuses. Juba ilmunud numbreid saab osta e-poest. Rohkem infot Edasi tellimise kohta leiab siit.

Peatoimetaja Janeck Uibo kokkuvõte Edasi 5.sünnipäeva: vaimsel kõrgtemperatuuril edasi


Soovin Sulle meeldivaid lugemiselamusi!

Edasi toimetuse nimel
Janeck Uibo, asutaja ja peatoimetaja
Juustusõber :)