Colussi soolakeekerid 250g
Meie lemmikud kreekerid juustu serveerimiseks! Eriti hästi sobivad pehme juustu juurde. Lisa ka mõni tilk juustukastet ja ühes ampsu nauding on täiuslik.
Kuidas kreekerid on tehtud? Itaalias armastatakse lihtsaid koostisaineid, aga tulemused on võrratud. Kreekerite valmistamiseks jätekase jahu, pärmi jt koostisainetega tainas 24 tunniks seisma. Selle aja jooksul toimub aeglane kerkimine. Pärast seda lastakse tainas läbi spetsiaalsete rullide, väga õhukesed kihid asetatakse üksteise peale - see annabki pärast küpsetamist Colussi kreekeritele iseloomuliku krõbeduse.
Vaata inspiratsiooniks, kuidas Juustukuningate looja, hollandlane Erwin oma lemmikjuustudest 4-minutiga kena koduse juustuvaagna valmistab: https://youtu.be/SZGaS1JNNWo
LAI VALIK
juustud ja tarvikud
ANNAME MAITSTA
proovi enne ostmist
HEAD NÕUANDED
juustutarkused
ÕIGE JUUSTUPABER
juust säilib kaua
Koostisosad: Nisujahu, päevalilleõli, sool, linnasejahu, juuretis (nisu), pärm. Võib sisaldada soja.
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1833kJ/435kcal; rasvad 12g, millest küllastunud rasvhapped 1,3g; süsivesikud 69g, millest suhkrud 2,0g; kiudained 3,6g; Valgud 11g; sool 2,8g.
Kaal (g) | 250 |
---|