Rakletijuust (Raclette)
6,59 €
Saadaval
SKU
Rakletijuust (Raclette)
LAI VALIK
juustud ja tarvikud
ANNAME MAITSTA
proovi enne ostmist
HEAD NÕUANDED
juustutarkused
ÕIGE JUUSTUPABER
juust säilib kaua
Üksikasjad
Kuulus Raclette juust mida süüakse keedetud kartulite ja teiste juurviljade, kornišonide, marineeritud sibulate, liha peal.
Sulajuustu roogasid mainiti keskaegsetes Šveitsi kloostritest pärit tekstides juba 1291. aastal. Lehmakarjused võtsid juustu mägedesse kaasa, sulatasid seda lõkke ääres ja määrisid otse leivale.
Rakletijuustu juurde sobivad eriti Savoy veinipiirkonna valged veinid.
Iga sööja kohta arvestada keskmiselt 150 grammi juustu.
Juustuviile on soovitatav sulatada kasutades spetsiaalset rakletimasinat, see on kõige lihtsam meetod ning kompaktne masin mahub söögilauale, igaüks saab toiduvalmistamisest osa võtta!
Rakletijuust koos rakletimasinaga on ka huvitav kingiidee.
Koostisosad: toorlehmapiim, laap, vesi, juuretis.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 1510kJ/260ckal, Rasv 27.9g, millest küllastunud rasvhapped 15.6g, valk 26.4g, sool 2g.
Allergeenid: piimavalk, laktoos
Säilitada temperatuuril 7C või madalamal.
Lisainfo
Kaal (g) | 200 |
---|---|
Piima tüüp | Lehmapiim |
Toor- või pastöriseeritud piim | Toorpiim |
Juustu tüüp | Lisandita juust |
Riik | Šveits |