Product
Toggle Nav
Minu ostukorv

Kitsepiimajuust tšilliga

7,95 €
 /  200g
Saadaval
SKU
Goatsambal

Armastad kitsepiimajuustu? Sulle meeldib tšilli teravus? Selles juustus on need kaks imeliselt kombineeritud. Nauditav järelmaitse. Seda peab proovima!
Katseta ka toiduvalmistamisel, näiteks riivitult, või proovi fondüüs. Põnev maitseelamus!

Kiirtellimus / Helista poodi

LAI VALIK
juustud ja tarvikud

ANNAME MAITSTA
proovi enne ostmist

HEAD NÕUANDED
juustutarkused

ÕIGE JUUSTUPABER
juust säilib kaua

Üksikasjad

Koostisosad: Pastöriseeritud kitsepiim, piimavalk, laktoos, sool,
tšilli (0,9%), juuretis,
mikrobioloogiline laap
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1511kJ/365Kcal; Rasvad 30,6g,
millest küllastunud rasvhapped 18,7g; Valgud 22,3g; Süsivesikud
0g; Sool 1,6g
Säilitada temperatuuril <12-15 ̊C

Parim enne: vaata pakendilt
Päritolumaa: Holland
Maaletooja: Intercheese Estonia OÜ. Narva mnt. 5, Tel 5698 3583

Mõnikord harva juhtub, et soovitud juust on nii populaarne, et see on otsa saanud nii meie poest kui laost. Siis asendame soovitud toote samaväärse või paremaga. 

JUUSTU PAKEND JA SÄILIMINE

E-poest ostetud juustud saabuvad reeglina vaakumpakendatult. Juustud säilivad külmikus kuni 5 nädalat. Soovitame peale vaakumpakendi avamist säilitada juustu külmikus, pakiga kaasas olevas spetsiaalses Juustukuningate juustupaberis, mis laseb juustul hingata ja samas hoiab kuivamast.

JUUSTU SERVEERIMINE

Lõika juustud värskelt ja serveeri toatemperatuuril - nii säilivad juustude parimad lõhna- ja maitseomadused. Vaata kindlasti ka meie soovitusi juustude serveerimiseks või saa inspiratsiooni videost, mis juustudes ja kuidas täpselt juustukuningas Erwin 4 minutiga oma perele juustuvaagna valmistab.

JUUSTUTARKUSED SULLE ABIKS 

Huvi korral uuri Juustukuningate blogi, näiteks vastuseid küsimustele 

Lisainfo
Lisainfo
Kaal (g) 200
Piima tüüp Kitsepiim
Toor- või pastöriseeritud piim Pastöriseeritud piim
Juustu tüüp Lisandiga juust
Vanus Noor juust (kuni 2 kuud)
Riik Holland
Pakend Vaakumpakendatud (juustupaberi anname kaasa)